Kontakt og beliggenhed

Skulle du få brug for at kontakte kollegiet direkte, hvad end det drejer sig om kollegianere eller inspektøren på kollegiet, kan følgende veje anvendes. Bemærk at alle henvendelser angående ansøgning om lejligheder på kollegiet skal henvendes til Kollegiernes Kontor i København (KKIK).

Adresse

Kvintus Allé 7, [lejl. nr.]
2300 København S

Telefon

Kollegiets hovednummer er +45 3297 0500.

Når man ringer til kollegiets hovednummer, vil man få en ny klartone. Når man hører denne, kan man trykke lejlighedsnummeret til den beboer man ønsker at nå. Bemærk at lejligheder i stueetagen kræver et præfigeret 9. Ønsker man for eksempel at ringe til lejlighed 14, ringer man +45 3297 0500 – 914.

Inspektør og beboerråd

Breve til inspektøren kan sendes til ovenstående adresse, mærket »Inspektøren«. Telefonisk nås inspektørkontoret på lejlighedsnummer 922 (se vejledning ovenfor) inden for kontortider, som er tirsdag 12.30 – 13.30 samt fredag 09.00 – 10.00. Desuden kan der mailes til inspektøren på inspektor@kvintus.dk.

Beboerrådet, der er ansvarligt for kollegiets daglige drift og sager beboerne imellem, kan kontaktes per e-mail på beboerrad@kvintus.dk. Denne mail overvåges af den til enhver tid siddende beboerrådsformand.

Beliggenhed

Kollegiet ligger i et dejligt område på sydsiden af Lergravsparken, kun få minutters gang fra Amager Strandpark. Der går adskillige buslinjer (12, 2A og 78) inden for en radius af fem minutters gang fra kollegiet, Lergravsparken Metrostation ligger få minutters gang fra døren, og det tager ikke mere end et kvarter at cykle ind til Rådhuspladsen.

Ligeledes ligger der inden for ti minutters gang både en Netto, en Aldi, en Føtex, en Rema 1000 og en Fakta (og ti minutters gang længere væk ligger en stor Kvickly Xtra), så indkøbsmulighederne er også fremragende. Desuden ligger både Amagerbrogade og Amager Centret, med alle dertil hørende tøj- og handelsbutikker, ikke mere en ti-femten minutters gang fra kollegiet, så shopping er der også rig mulighed for at foretage.

Vis stort kort